دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول از دستگیری ۱۵ نفر در یک نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش شبکه خبری دزفول بنقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان دزفول، محمد حسن شیخی پور گفت: به دنبال وقوع یک فقره قتل عمد در این شهرستان، عده از دوستان و آشنایان مقتول مبادرت به آشوب و نزاع دسته جمعی کردند که با هوشیاری ماموران نیروی انتظامی کلانتری ۱۴ دزفول، این درگیری کنترل شد.
وی افزود: این افراد پس از مراسم خاکسپاری مقتول، با مراجعه به منزل و مغازه قاتل، مبادرت به آتش زدن منزل، مغازه و یک دستگاه موتورسیکلت موجود در محل کردند.
شیخی پور گفت: با وارد شدن اکیپ هایی از ماموران نیروی انتظامی یگان امداد و کلانتری ۱۴ دزفول، این افراد مبادرت به سنگ پراکنی به سمت ماموران و دیگر مردم حاضر در صحنه کردند و یک دستگاه موتورسیکلت کلانتری را نیز به آتش کشیدند.
وی افزود: ماموران نیروی انتظامی نیز به منظور کنترل اوضاع و متفرق کردن جمعیت، اقدام به شلیک هوایی کردند و درگیری با دستگیری ۱۵ نفر از آشوب گران به پایان رسید.
شیخی پور با بیان این که متهمان همگی تحویل دستگاه قضایی شدند، گفت: پرونده این افراد در یکی از شعب بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان دزفول، در دست تحقیقات مقدماتی است.








