۱٫ انجمن صنفی رانندگان سواری کرایه برون شهری با ارسال نامه ای به شورای شهر که به امضاء ۹۱ نفر از رانندگان خودروهای سواری کرایه مستقر در ترمینال دزفول رسیده است خواستار احداث سایبان مناسب برای خودروهای خود شدند .
۲٫ به مناسبت گرامیداشت روز پزشک و داروساز از کلیه پزشکان و داروسازان سطح شهرستان توسط شبکه بهداشت و درمان دزفول تجلیل و تقدیر به عمل آمد .
۳٫ به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دزفول دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان بزرگ دزفول ( گنجویان ) با هزینه ای بالغ بر چهار میلیارد ریال تهیه و راه اندازی شد . با راه اندازی این دستگاه از جابجائی روزانه ۳۰۰ کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری جلوگیری می شود .
۴٫ جلسه ملاقات عمومی مشترک نماینده و فرماندارمحترم دزفول در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد . این جلسه هر از چندگاهی برای حل مشکلات مردم دزفول بصورت رو در رو برگزار می گردد.








