کد خبر: 5802 | زمان مخابره: ۱۰:۴۸:۰۶ - دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۴ نظر | دفعات مشاهده : 1,591 بازدید | نسخه چاپی | لینک ثابت |

سر رسید شهدای دزفول به چاپ رسید

سید مصطفی عظیمی فر رئیس کمیسیون فرهنگی و هنری شورای اسلامی شهر دزفول با اعلام خبر چاپ سر رسید شهدای دزفول گفت: طی چندین جلسه اعضای شورای اسلامی شهر با بنیاد شهیدو ایثارگران،سپاه ناحیه دزفول،مرکز فرهنگی دفاع مقدس، فرمانداری و شهرداری و پس از گذشت ۳۰ سال از پیروزی انقلاب و بیش از ۲۲ سال از پایان جنگ تحمیلی و برای یادآوری مقاومت ها، رشادتها و ایثارگریهای مردان و زنان این خطه ، سر رسیدشهدای دزفول با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری دزفول با ویژگیهای منحصر به فرد شامل:نقشه اصابت  توپها ، خمپاره ها ، بمبها و موشکها به دزفول ، اسامی کلیه شهدای دزفول بر اساس تاریخ شهادت ،تصاویر سرداران شهید دزفول در تاریخ شهادتشان ، متن لوح زرین دزفول ، آلبوم تصویری جاذبه های دزفول ، درج مناسبتهای مهم انقلاب و جنگ تحمیلی ، اوقات شرعی دزفول و دهها ویژگی منحصر به فرد دیگر به چاپ رسید.

شبکه خبری دزفول:

لازم به ذکر است با مشاهده این سر رسید به کم کاری و کم تجربگی عوامل تصمیم گیرنده این سر رسید پی خواهید برد ، این اثر اصلا در شان و منزلت شهدای دزفول نبوده چرا که هم طراحی و چاپ و هم در بسیاری موارد دیگر مشکلات و کمبودهایی مشاهده می شود که جای تامل بسیار دارد!

در صفحات نخستین این سالنامه تصاویر اعضای شورای اسلامی شهردزفول، فرماندار، شهردارو تبلیغ شرکت تجاری ایثارگران بدون وجود توجیه خاص و ارتباط با موضوع سالنامه نمود جالبی دارد!!!

در ادامه نقشه محل اصابت موشکها و توپها درج شده است البته بدون علامتگذاری بر روی نقشه بطوریکه این نقشه نشان می دهد اصلا دزفول مورد اصابت موشک و توپ دشمن بعثی قرار نگرفته است!

و در صفحه های بعد روز بزرگداشت شیخ مرتضی انصاری( ۲۲ اردیبهشت) کاملا نادیده گرفته شده و درجایی دیگر تاریخ درگذشت ایشان ، تاریخ شهادت ذکر شده است.

موارد بالا تنها نمونه هایی از مشکلات فراوان چاپی و فنی این سر رسید است که امید واریم در سالهای آتی شورای اسلامی شهر دزفول که متولی این امر بوده با مشاوره با افراد متخصص در این زمینه بتواند کمبود ها و کاستی های این سررسید را به حداقل کاهش داده و رفع نماید.




۱۴ ديدگاه مطلب براي " سر رسید شهدای دزفول به چاپ رسید " ارسال شده است.

  1. مهرداد راهداری می‌گه:

    با سلام.من از بعد از جنگ در دزفول زندگی نمی کنم ولی هرسال عاشورا هرکجا باشم خودم را به دزفول می رسانم حتی اگر شده برای یک ساعت در دزفول باشم لحظه شماری می کنم.
    فقط این را می گویم:وقتی نوشته دوست عزیزمان آقای مهران بقایی را خواندم،دلم سوخت ،آری دلم سوخت که چرا باید شهیدان عشق را باید اموات بنامیم و آن همه ایثار و عظمت را بدبختی بدانیم،جز کم گذاشتن ما چیز دیگری است؟!!!!!

  2. رضا راهواره می‌گه:

    همشهریان و مدیریت شبکه خبری دزفول سلام و خسته نباشید
    من حدود بیست وجند سال است که از دزفول خارج و در تهران شاغل و سکونت دارم بعضا افرادی هم که مورد انتقاد قرار گرفته اند را هم نمی شناسم یا بجا نمی آورم ولی باید عرض کنم که همه دارایی ما اعتقادات و تجربیات ما هست اگر می خواهیم راه را گم نکنیم نه با چند قدم پیش که همواره باید خودارا با مبدا بسنجیم و اگر نه یک درجه یک درجه راه را به نا کجا آباد می بریم نو آوری هم می کنیم به روز هم می شویم ولی همانگونه که در حال عبادت و زیارت عاشورا به یاد خدا و شهدای کربلا می افتیم و تجدید بیعت میکنیم با یاد و خاطره دوستان شهید و لحظاتی با نگاه کردن به عکسها خاطرات از دست رفته را هم غبار روبی میکنیم دوستان شهید را یاد می کنیم و دلمان را صاف میکنیم تا از راه منحرف نشویم
    به یاد داشته باشید ما در ادعیه خداوند را به اسماء اعظم قسم میدهیم به عظمتش و به رسول اکرم و ۱۲ امام (ع) و به قران مجید و به خون شهدا به همه قسمش میدهیم که ثبت قلوبنا علی دینک مارا در دین و اعتقاداتمان ثابت قدم بدارد پس شهدا را در دل و در برابر چشممان نگاه میداریم اینها عقربه قطب نمای ما هستند تا جهت را پیدا کنیم که مبادا گمراه شویم .امیدوارم خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید

  3. احسان می‌گه:

    خاک بر سر ما ملتی که تحمل انتقاد یک نویسنده را هم نداریم. کژفهمی و نافهمی در خون بعضی از دایناسورهای عرصه قدرت نهفته است و گفتار را بر درد آنان درمان نیست …

  4. مهدی می‌گه:

    شهدا شرمنده ایم

  5. در پاسخ به شبهه وارده از طرف احدی از شهروندان به نام آقای مهران بقایی موارد ذیل الذکر به اطلاع خوانندگان محترم می رسد :
    ۱-هزینه چاپ این سر رسید از محل بیت المال نبوده بلکه ناشر این اثر با ارسال پیشنهادی به شورا مبنی بر چاپ بر رسید شهدای دزفول با این شرط که مبلغ چاپ بصورت قرض الحسنه از طرف شهرداری به او واگذار و پس از فروش سر رسیدها و در مدت ۶ ماه ، مبلغ را عیناً به شهرداری مسترد و تقویم یاد شده در راستای سیاستهای شورای اسلامی شهر چاپ برساند با شورای اسلامی شهر به توافق رسیده است . که پس از توافق های انجام شده و طرح موضوع در جلسات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و صحن شورا مقرر گردید کارگاهی مرکب از نماینده کمیسیون فرهنگی و اجتماعی ، بنیاد شهید ، مرکز فرهنگی دفاع مقدس و … چهارچوب کار را تنظیم و موارد لازم را برای چاپ به ناشر تحویل دهند .
    ۲-درست است که مردم ما می دانند در طول هشت سال دفاع مقدس ( بقول نویسنده ) چه بر سرشان آمده است اما خوب هم می دانند که در پشت این جنایت هولناک دستهای پلید استکبار جهانی و دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی به سر کردگی آمریکای خونخوار و توسط عروسک خیمه شب بازی انها ( صدام ملعون ) در کار بوده است .
    ۳-استقبال مردم عزیز شهر دار المؤمنین بخصوص خانواده معظم و معزز شهدا قطعاً بیانگر « ندانم کاری نمی باشد » .
    ۴-آویزان کردن عکس شهدا ( به قول آقای بقایی ، عکس اموات !! ) نه تنها برای مردم شهر شهید پرور دزفول ملالت آور نیست که یاد آور رشادتها و دلیر مردیهای جوانان جان بر کف این مرز و بوم است . در ثانی با این کار شهداء زنده نمی شوند که خود زنده اند ( به بقول نویسنده کشته ، مرده و ارواح ) بلکه حیات در کالبد مردة ما دمیده می شود که به نص شریف قرآن « ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتاً بل احیاءعند ربهم یرزقون » البته مشروط به اینکه اعتقادی به قرآن در نویسنده متن باقی مانده باشد .
    ۵-چاپ محل اصابت توپ ، موشک ، بمباران و عکس شهدا ( بقول آقای بقایی کشته ها ) بیانگر ظلمی است که در دران ۸ سال دفاع مقدس بر مردم مظلوم و صبور پایتخت مقاومت ایران اسلامی رفته است و این دنیاست که باید برای همیشه بداند بر مردم مظلوم این شهر چه گذشته است .
    ۶-در همه دنیا و با همه مرام و مسلکها و مذهبها پس از گذشت سالها و گاهی قرنها برای جان باختگان خود که جان خود را در راه میهن داده اند ، یادان ساخته و همه ساله مبالغ هنگفتی را در این خصوص هزینه می کنند . شاید نویسنده محترم مراسم بزرگداشت کشته شدگان شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را که همه ساله پوشش گسترده خبری می یابد و کمتر کسی است که در دنیا متوجه این روز و این واقعه بزرگ نشده باشد .
    ۷-انجام دو زیر گذر در چهار راه شریعتی و آفرینش انهم در این مدت کوتاه ، اعجاب و تحسین همگان را بر انگیخته و به نظر می رسد که « از فیل هوا کردن نویسنده » بالاتر باشد .
    ۸-در صورت باقی ماندن اعتقاد مذهبی نویسنده متن انتقادی خوب است دانسته شود که بنابر روایات ، هنگامیکه لعنت از زبان گوینده ای خارج شود ، معلق می ماند و اگر طرف متقابل شایسته لعنت باید و به او والاّ به خود گوینده باز می گردد .

    شورای اسلامی شهر دزفول
    والسلام علی من اتبع الهدی

  6. رضا می‌گه:

    ما کلاً توی کشور برچسب زدن رو خوب یاد گرفتیم. شهر ما هم فارغ از این داستان نیست.
    تا چیزی میشه سریع به دیگران برچسب می‌زنیم که فلانی خون شهدا رو پایمال کرد ، فلانی بی‌حرمتی کرد ، فلانی …
    خیلی بی‌عدالتیه!
    برادر من شهدا برای همه عزیز هستن، اصلاً کیه که بتونه منکر این قضیه بشه.
    اما گاهی ما با ندونم کاری ارزششون رو کم می‌کنیم. اصلاً به نظرتون برای یه شخص چه ضرری در تجلیل از مقام شهدا میتونه وجود داشته باشه؟
    مشکل اونجاس که اگه نخوام بگم از این قضیه بعضیا استفاده می‌کنن و این استفاده‌ها به نام شهدا و به کام خودشون میشه، و اصلاً همه نیت‌ها رو خالص و خدایی بدونیم، میتونم بگم بابا دیگه شور یه چیز رو در نیارید! خداییش هرچیزی یه جایی داره. حرمتش رو نگه دارید.
    قرار نیست که برای زنده کردن یاد شهدا هرجا رسیدیم عکس و پوستر بزنیم. چطوره اصلاً روی لباسامونم از این طرح‌ها استفاده کنیم؟
    می‌ترسم به جای اینکه یاد اونا رو زنده کنیم، بزنیم اصلاً …
    تدبیر هم خوب چیزیه ها…

  7. محمد می‌گه:

    بسمه تعالی
    با سلامی تلخ تر از هر ***** برای آقای بقائی
    آقای بقائی شما گمان کنم از محدود غیر دزفولی هائی هستی که گلی پرپر در میان شهدای شهید آباد یا بهشت علی ندارید یا اصلا افکار و عقائد آنها را نمی فهمی
    جای تعجب دارد از شمائی که با پول بیت المال رشد کرده اید و در سایه امنیت حاصل از خون شهدا زندگی م کنی چنین گستاخانه به شهدا و زنده کردن نام آنها می تازی؟

  8. هم ولایتی می‌گه:

    اول تشکر می کنم به دوستان شورا که به همچین فکری افتادن. دوم اینکه شما که خواستین کاری برای شهدای عزیزمان انجام بدهید، باید کاری با شه که در شان و منزلت اون بزرگواران و خانواده هاشون باشه . لا اقل کاری می کردین که یادگار بمونه و اینقدر ایراد اشکال نداشته باشه. به شورا و هر ارگان دیگه ای که می خواهد همچین سززسید یا کار مشابهی انجام بده توصیه می کنم سنگ تموم بزاره که تا سالها واسه مردم به یادگار بمونه. باز هم از شورا و دست اندر کاران این سر زسید تشکر می کنم. از شبکه خبری دزفول هم که نکته بین و خبر رسانی می کنند نیز تشکر می کنم.

  9. مهران بقایی می‌گه:

    امروز صبح تعدادی از دوستان تماس گرفتند و از کامنت من گلایه داشتند و عبارت شهر ارواح و عکس اموات را مصداق توهین به شهدا دانسته بودند عده ای هم که از بیکاری نونشان توی روغن افتاده بود این صفحه را کامل پرینت گرفتند و کپی کردند و برای این و آن فرستادند . البته پاسخ دادن وظیفه ی من نیست علی القاعده شبکه ی خبری دزفول که گویا زیر نظر شورای شهر اداره می شود باید پاسخگو ی هر سوالی باشد چراکه کامنت ها پس از تایید مدیر سایت نمایش عمومی پیدا می کنند . اما برای آنهایی که قصد دارند اوقات بیکاریشان را چند روزی با موضوع من پر کنند و اصل قضیه را ماست مالی عرض می کنم که :
    در این شهر در هر خانه ای را بزنید در شهید آباد درفول عزیزی دارد مگر این که دزفولی نباشد اما حرف من همیشه این بوده و در آینده هم خواهد بود و از آن برنمی گردم که کسی نباید خودش را پشت این عکس ها و ارزش ها پنهان کند کسی نباید از شهدا برای خودش کیسه بدوزد و ندانم کاری هایش را به پای آنها بنویسد اگر قرار باشد در و دیوار را از عکس آنها پر کنیم سررسید و پوستر بزنیم اما ندانیم چرا کشته شدند و برای چه هدفی ، ره به کجا برده ایم ؟ یکی از کسانی که امروز با من تماس گرفت سال ۶۸ که جنگ تمام شد سیزده ساله بوده اما به دروغ به من می گفت که من از اول جنگ عمری با شهدا در جبهه بودم و حالا ناراحتم از حرف تو و … این شخص کارمند دون پایه ی یک اداره ی دولتی بی ارتباط با شهدا است که از تلفن و فاکس و پرینت و کپی اداره برای توزیع این صفحه استفاده می کند آیا شهدا برای این کشته شدند که آدمی دروغ گو با سواستفاده از اموال بیت المال بدور از چشم رئیس و معاون اداره چنین کاری انجام بدهد؟ این شخص در تلفنهایش را مرا اصلاح طلب طرفدار شیرین عبادی و ضد اسلام معرفی فرموده اند در حالیکه من نه اصلاح طلبم نه طرفدار جنبش سبز در سی سال گذشته فقط یک بار به خاتمی رای دادم و لاغیر و حالا هم که آدم بی نام و نشانی به نام صالحی مرا عضو کانون منحله ی نویسندگان در حالیکه من در وبلاگم شدید ترین انتقادات را نسبت به این کانون داشته ام و هیچ گاه هم عضوش نبوده ام . اینها همه از سر نادانی که قبلا لعنتم را تقدیمشان کرده ام !! . آقایان بهتر است به جای سینه زنی دروغین برای شهدا کمی هم به این فکر کنند که آنها برای چه کشته شدند عمل کردن به اهداف آنها پیش کش /
    از رفتار دموکراتیک شبکه خبری دزفول هم تشکر می کنم امید وارم این رویه ادامه پیدا کند

    • مدیریت شبکه می‌گه:

      با سلام
      جناب بقایی ; شبکه خبری دزفول بارها اعلام کرده که تحت نظر هیچ ارگان سازمان و نهاد خاصی نیست ما وامدار هیج کس نیستیم اگر زیر نظر شورا شهر بودیم هیچگاه اولین منبعی نبودیم که نسبت به کم و کاستیهای این سالنامه خبررسانی می کرد.در ضمن شما میتوانید به بخش در باره ما سایت مراجعه کرده و اهداف و خط و مشی گروه شبکه خبری دزفول را مطالعه بفرمایید:
      (بخشی از صفحه درباره ما )شایان ذکر است شبکه خبری دزفول یک پایگاه کاملا مستقل بوده که به هیچ ارگان ، نهاد ، گروه ، حزب و دسته خاصی تعلق و گرایش نداشته و در زمینه انتشار تمامی مطالب و تصاویر و همچنین درج اخبار تابع قوانین رسمی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

  10. صالحی می‌گه:

    شهدا افتخار دیارمان هستند اتفاقا ما هم انتقاد به چاپ این سررسید داریم ولی کار ارزنده ای است . تصاویر شهدا زینت شهرند واقعا برای آقای بقایی متاسفم که اینقدر کوته فکر است .اگر شهدا نبودند که بایستی از آقایان به خواهر صدام عمه میگفتند.از قصه نویسی در کانون منحله نویسندگان غیر از این چیزی در نمی آید

  11. مهران بقایی می‌گه:

    ولی من امیدوارم در سالهای بعد چنین سررسیدی چاپ نشود مخاطب این سررسید چه کسی است ؟ قرار است به چه کسانی اطلاعات بدهد و چه استفاده ای دارد؟ اگر برای مردم این شهر است که خودشان بهتر از هر کسی در این کشور می دانند چه بر سرشان آمده اگر برای مردم شهر های دیگر است عین حماقت است که با پول بیت المال و عوارضی که شهرداری با سرکیسه کردن مردم بدبختی که می خواهند دوتا اتاق و سقفی بالای سرشان درست کنند و مجبورند پول خون پدر شهرداری را بپردازند برای شهر های دیگر سررسید چاپ کند !! این کار جز از سر ندانم کاری و پول های اضافه ای که نمی دانند کجا خرج کنند از هیچ جای دیگری آب نمی خورد تا کی باید مثل شهر ارواح از در و دیوار این شهر عکس اموات را آویزان کنیم چه خیری تا به حال نصیبمان شده است که حالا باید محل اثابت توپ و موشک و کشته ها و … را هم چاپ کنیم دست مردم بدهیم و هی داغشان را تازه کنیم دوتا زیر گذر درست کرده ایم انگار فیل هوا کرده ایم حالا که مردم بیچاره کمی ذوق کرده اند زود باید بدبختی شان را چلوی چشمشان بیاوریم / لعنت به آدم نادان

ارسال نظر


آخرین خبرها