رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس مجلس خبرگان در آستانه فرارسیدن روز جهانی قدس پیامی را صادر کرد . به گزارش ایلنا در متن پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی آمده است :
و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین
سی سال است که آزاد اندیشان و عدالت خواهان درست کردار در سراسر جهان به ابتکار اعجاز آمیز امام راحل (ره) جمعه آخر ماه مبارک رمضان در محکومیت اشغالگری قدس شریف که نمادی از مظلومیت و اسارت در دست یک دولت سراسر نامشرع ، جعلی و غاصب می باشد به خیابان ها می آیند وبرائت خویش را از جنایات و تمامیت خواهی بین المللی یک اقلیت محدود ، فریاد می زنند و شاهدیم که این حضور معنادار هرساله چون زلزله ای پایدار پایه های عنکبوتی استبداد و استعمار را می لرزاند و روح مقاومت را برتن مجروح این بقعه شریف اسلامی می دمد .
مردم مسلمان ایران و اقصی نقاط جهان!
امسال در حالی به استقبال این روز شریف می رویم که سردمداران جهانی با سو استفاده از غفلت و تفرقه مسلمانان و به خصوص اختلافات در داخل مجاهدان خود فلسطین دندان طمع را برای تعمیق جنایات خویش ، تیز کرده اند و با القای تفرقه و دامن زدن به اختلافات مذهبی و پرهیز از بیان اشتراکات ، مطامع استکباری و استعماری خویش را در آستانه تحقق نامشروع می بینند .
نکند خدای ناکرده تدبیر پیر فرزانه این انقلاب را که روز قدس را روز بیداری اسلام نامید در اثر این اختلافات به فراموشی سپرده شود و آب در آسیاب دشمن بریزد که سالهای سال در آرزوی حذف هویت اصیل اسلامی بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمین است .
ان شاءالله حضورغیورانه شما درراهپیمایی روزقدس درسراسر کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و روستاها و شهرهای ایران عزیز، بیدار باشی جاودانه به غفلت زدگانی باشد که فکر می کنند گذشت زمان غبار فراموشی بر آرمان فلسطین نشانده است و شما نیز مطمئن باشید که فجر صادق همیشه بعد ازتیره ترین زمان شب طلوع می نماید.
اکبر هاشمی رفسنجانی
رییس مجلس خبرگان رهبری
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام








