به گزارش خبرنگار شبکه خبری دزفول ،این همایش به همت سازمان نوسازی وبهسازی شهرداری دزفول درمجتمع فرهنگی دزفول برگزار شد.مهندس دوایی در آغاز همایش بعد از خوش آمد گویی و تبریک بمناسبت سوم خرداد و چهارم خرداد روز دزفول،آمادگی خود را برای برگزاری همایش های کشوری و بین المللی اعلام نمود.
شهردار دزفول در ادامه بیان کرد:در سال ۸۶ سند چشم انداز آینده دزفول را به تصویب رساندیم و با همکاری مهندسین مشاور چغازنبیل به برنامه ریزی و طراحی پرداختیم.در خصوص بافت قدیم برنامه ریزی دقیقی را با اهداف ذیل مشخص کردیم:۱- توسعه توانمندیهای تاریخی ، فرهنگی و اقتصادی۲- تامین سرانه های خدماتی شهر در حد استاندارد۳- ایجاد درآمدپایدار برای شهر
وی به ثمر رسیدن این اهداف را منوط به دخالت دادن مردم در این برنامه ها دانست و محوراول این طراحی را رودخانه زیبای دز قرار داد.دوایی فر ادامه داد با استفاده از این پتانسیل این رودخانه یک محور گردشگری و قطب گردشگری منطقه خواهیم شد.
شهردار دزفول محور دوم برنامه ریزی را بافت ویژه شهر دزفول برشمرد و تاکید کرد: کمتر شهری مثل دزفول جمعیت ۹۰ درصدی دربافت داشته باشد ، که پتانسیل اقتصادی بالایی دارد و نبض اقتصادی شهر است . و ویژگی دیگر وجود موقعیته ها و مکانهای فرهنگی در بافت فرسوده است.که در سالهای اخیر اقدامات بسیاری از طریق سازمان نوسازی شهرداری در بافت فرسوده شهری صورت گرفته.
در ادامه برنامه مهندس نبوتی رئیس شورای اسلامی شهر دزفول سه نکته مهم را بیان نمد: ۱- اجرای برنامه ریزی اجتماعی برای بهبود شرایط ۲- مدیریت منابع مالی ۳- فراهم زمینه برای سرمایه گذاری و انجام برنامه ریزی صحیح و دقیق برای مشارکت
سخنران سوم همایش “حسین حیدیری ” مدیر کل امور شهری استانداری خوزستان بود. حیدری گفت : پنج هزار هکتار بافت فرسوده در خوزستان است که از این مقدار بافت فرسوده یکهزار و ۲۰۰ هکتار آن در اهواز مرکز خوزستان و ۲۰۰ هکتار نیز در دزفول قرار دارد.
وی گفت:متولی مقاوم سازی این واحدها شرکت عمران مسکن است و تا اسفندماه پارسال سه هزار واحد مسکونی برای مقاوم سازی از این تسهیلات بهره مند شدند.
مدیرکل امور شهری استانداری خوزستان همچنین در این همایش با تاکید بر ضرورت بازسازی بافت فرسوده در شهرهای خوزستان گفت: شهر کالبد و مردم روح و جان این کالبد هستند و مردمی که در بافت فرسوده زندگی می کنند از نشاط و شادابی خوبی برخوردار نمی باشند لذا باید بافت فرسوده احیا و رونق و شادابی در چهره این مناطق ایجاد شود.
در ادامه برنامه کارشناسان دیگری همچون دکتر جمال از تهران و همچنین مهندس مال عزیزی مدیر عامل شرکت مشاور چغازنبیل به بیان توضیحاتی در خصوص وضعیت بافت و چگونگی رفتار و مداخله و برنامه ریزی برای احیا وبازسازی بافت ارائه نمودند.
همایش شیوه مداخله در بافتهای ویژه شهری دریچه ای نو برای برنامه ریزان و سرمایه گذاران و همچنین مسئولین بخشهای مختلف خدماتی شهر است که راهکارها و برنامه ها و تمهیدات لازم را برای بهبود وضعیت و احیای بافت فرسوده شهری فراهم می نماید.
همایش محل بیان نظرات فنی کارشناسی و بیان چالشها و دیدگاههای کارشناسی است ، برای برنامه ریزان شهری، سرمایه گذاران،اساتید دانشگاه و نمایندگان محلی مردم ، ولی افسوس که در میان حضار و شرکت کنندگان در همایش تعداد محدودی از مسئولین و مجریان و برنامه ریزان مرتبط حضور داشتند، که از سوی کارشناسان و سخنرانان دعوت شده در این همایش نیز اشاره شد، کما اینکه شهردار محترم از شهرداران و شورای های شهرهای خوزستان و استانهای همجواردعوت بعمل آورده اند که گویی مورد اجابت واقع نشده است و جای تعجب دیگر اینکه از مسئولین سازمانها و ادارات خدماتی که در برنامه ریزی و مداخله در بافت فرسوده مشترکند همچون آبفا، اداره برق، اداره گاز، مخابرات و.. نیز دعوت بعمل نیامده بود، که دلیل آن را متوجه نشدیم!
با توجه به تبلیغات گسترده شهرداری از چند هفته پیش در سطح شهر دزفول همانگونه که در تصاویر ذیل می توانید مشاهده نمایید استقبال چندانی از این همایش بعمل نیامد.









تمام کارمندای شهرداری(مسئولین واحدها) رفته بودن سی می نهار(سمینار) که کار مردم و کسی نبود انجام بده این درسته.
این درسته که اینجور میلیون ها تومان خرج ناهار دادن یمشت آدم سیر بشه اما کارگرای شهرداری چند ماه باشه که زن و بچشون گرسنن!!!
آقایون فقط بفکر جلب توجه مردم به خودشونن و شهردار نمونه شدن اما به چه قیمتی؟؟؟؟؟
من رفتم سروگوشی آب دادم ، خبری نبود ، تقریبا اکثر اونایی که تو سالن نشسته بودند کارمندای شهرداری بودند، همه یا چرت می زدند یا اصلا پرت قضیه بودند! آقای دوایی هر کاری میدونی درسته انجام بده اما اینجوری بریز بپاش نکن، بابا قبولت داریم!