کد خبر: 6880 | زمان مخابره: ۱۶:۰۱:۳۰ - جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 282 بازدید | نسخه چاپی | لینک ثابت |

عشق یعنی یه پلاک، که زده بیرون از دل خاک

در آستانه سالروز شهادت بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرای اطهر(س)، پیکرهای طیبه ۸۹ شهید دوران دفاع مقدس از محل نماز جمعه تهران به سوی معراج الشهدا در تاریخ ۲۴ اردیبهشت تشییع می شود. از بین این ۸۹ شهید، ۵۱ شهید گمنام هستند و ۳۸ شهید دیگر شناسایی شده و یا قابل شناسایی خواهند بود.
این شهدا مربوط به عملیاتهای بیت المقدس، مسلم بن عقیل، خیبر، ثارالله، والفجر۴ و ۶ و ۸، کربلای ۴، ۵، ۶ ، قدس ۳ و تکهای دشمن در مناطق مجنون، فاو و کوشک هستند.
نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، پیکر سردار علی هاشمی را بعد از ۲۲سال کشف و شناسایی کرده اند. سردار علی هاشمی در روزهای پایانی جنگ و به دنبال تک دشمن در منطقه عمومی مجنون در محل قرارگاه خاتم الانبیا۴ به شهادت رسید.
شهید علی هاشمی در سال ۱۳۴۰، درشهر اهواز چشم به جهان گشود. علی هاشمی از همان زمان با افکار سبزو روشن اسلام پیوندی عاشقانه یافت.
وی ارتباط تنگاتنگ خویش را با کوثر زلال وحی از همانین سنین حفظ نمود و تفسیر قرآن و درس اخلاق را از برنامه‌های مهم خویش قرار داده و با علاقه و ارادتی که به نماز داشت مرید و مؤذن مسجد شد. شهید هاشمی پس از پیروزی انقلاب با تکیه بر مطالعات عمیق و آگاهی‌های دینی خود در بحث‌های گروهک‌های مختلف شرکت کرده و با بحث‌های منطقی آنان را به تسلیم در برابر اسلام وا می‌داشت. وی از همان زمان ابتدا عاشق و دلباخته امام (ره) و پیشتاز مبارزه بود و به همین دلیل به قصد خدمت به نظام وارد کمیته انتقلاب شد و سپس به همراه حسین علم الهدی، آقایی و …. جهت تشکیل بسیج و سپاه تلاش‌های بسیاری نمود.
زندگی در جنگ مرحله نوینی از دوران پرتلاطم حضور حاج‌علی در دنیای خاکی بود اوج ایثار و رشادت او در شناسایی هایش نمایان بود، آنچنان که تمام طرح‌های عملیاتی‌اش را با تعداد اندکی نیرو با موفقیت به انجام می‌رساند. با گسترش محورهای عملیاتی، حاج‌علی تیپ ۳۷ نور را در محور حمیدیه تشکیل داد. و پس از عملیات بیت‌المقدس توانست سپاه بستان و هویزه را تشکیل دهد. ایجاد پاسگاه‌های مرزی و مسئولیت پدافندی کل منطقه از فعالیت‌های دیگر او بود.
وی پس از تشکیل قرارگاه «نصرت» و ارائه طرح کلی عملیات خیبر و بدر، مسؤولیت سپاه ششم امام جعفر صادق (ع) را عهده‌دار شد که حاصل آن سازماندهی ۱۳ یگان رزمی و پشتیبانی در استان خوزستان بود و شاید به همین دلیل او را سردار هور نامیدند. سرانجام قرارگاه نصرت در محاصره‌ دشمن قرار گرفت و تعدادی از نیروهای اسلام به اسارت نیروهای بعثی درآمدند و علی هاشمی چهره محبوب و خندان عرصه‌های عشق و ایمان سرانجام به آسمان پیوست و نامش ستاره درخشانی شد بر تاریک تاریخ ملت ایران تا نسل فردای ایران راه درست زیستن را از او بیاموزند.
پیکر مطهر این شهید والا مقام پس از تشییع در تهران، ساعت ‌۸:۳۰ صبح دوشنبه ، ۲۷ اردیبهشت ماه، از محل حسینیه عاشقان ثارالله اهواز بر دوش امت حزب الله و سلحشور تشییع خواهد شد.
مهم‌ترین کتاب‌هایی که تاکنون به زندگی این شهید پرداخته‌اند، عبارتند از؛
ـ هور و همیشه / عبدالصاحب رومزی‌پور / کنگره بزرگداشت سرداران و ۱۶ هزار شهید استان خوزستان / ۱۳۷۹٫
ـ سردار هور / غلامرضا کافی / کنگره بزرگداشت سرداران و ۱۶ هزار شهید استان خوزستان / ۱۳۷۹٫
ـ بستر آرام هور / نصرت‌الله محمودزاده / ک‍ن‍گ‍ره‌ س‍رداران‌ و ۱۶ ه‍زار ش‍ه‍ی‍د ک‍رب‍لای‌ خ‍وزس‍ت‍ان‌/ ۱۳۷۹.
ـ مردان هور / عبدالصاحب رومزی‌پور / ک‍ن‍گ‍ره‌ س‍رداران‌ و ۱۶ ه‍زار ش‍ه‍ی‍د ک‍رب‍لای‌ خ‍وزس‍ت‍ان‌ / ۱۳۷۹٫
ـ پنهان زیرباران (خاطرات سردار علی ناصری) / سیدقاسم یاحسینی / دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری / ۱۳۸۵٫
ـ مردی که شبیه هیچکس نیست / علی پاک / کتاب مسافر / ۱۳۸۸٫
ـ راز گمشده مجنون / مرضیه نظرلو / صریر / ۱۳۸۹٫



ارسال نظر


آخرین خبرها