در مراسمی با حضور مدیر کل امور شهری و شوراهای استان، فرماندار و اعضای شورای اسلامی اندیمشک شهردار جدید این شهر معرفی شد.مدیر کل امور شهری و شوراهای خوزستان در مراسم معرفی شهردار جدید این شهر، اظهار داشت: داشتن نگرش مثبت در راستای ایجاد تعامل و همکاری میان مدیران اجرایی برای ارائه خدمات متناسب و مطلوب به شهروندان یکی از گامهای مهم در جلب رضایت عموم مردم از خدمات مردم خواهد بود.
شاپور رستمی تصریح کرد: تلاش برای برطرفکردن مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی یکی از گامهای مثبت در این راستا است که نیاز به توجه جدی مسئولان دارد.
مدیر کل امور شهری و شوراهای استان خوزستان ضمن قدردانی از زحمات ماشاءالله شکیبا در زمان تصدی مدیریت شهرداری، علی اصغر منشاد را به عنوان شهردار اندیمشک معرفی کرد.
فرماندار اندیمشک نیز در سخنانی اظهار داشت: برنامهریزی منسجم و اصولی برای غلبه بر مشکلات شهری لازم و ضروری است.
محسن کرمی افزود: شهرداری مجموعهای بزرگ است و شهردار به عنوان مدیر مجموعه برای موفقیت و رسیدن به اهداف کاری باید با کارکنان پر تلاش شهرداری همدل و همفکر باشد.
علی اصغر منشاد شهردار جدید اندیمشک نیز ضمن ابراز خرسندی از موقعیتی که برای خدمتگزاری به شهروندان این شهر به وجود آمده است ابراز امیدواری کرد با تلاش بیشتر کارکنان شهرداری به نقاط مطلوبتری در ارائه خدمات شهری به شهروندان اندیمشک دست یابیم.
منبع:فارس









تشکر از اطلاع رسانی شما در زمینه شهرستان اندیمشک.
موفق و سربلند باشید