هیئت رئیسه انجمن نشریات اینترنتی دزفول بهمراه تنی چند از اعضای این انجمن با ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول دیدار کردند .
در این دیدار که در محل اداره ارشاد دزفول برگزار شد امین ابرهام رئیس انجمن نشریات اینترنتی دزفول به نمایندگی از سوی هیئت رئیس انجمن ضمن تشکر از همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول با انجمن به بیان مشکلات و کمبودهای انجمن پرداخت و خواستار همکاری بیشتر اداره ارشاد دزفول جهت تجهیز این انجمن شد.
ابرهام با اشاره به دستورات موکد مقام معظم رهبری در رابطه با لزوم هوشیاری مسئولین فرهنگی کشور در برابر جنگ نرم دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ، از اینترنت به عنوان یکی از ابزارها و سلاح های دشمن در جنگ نرم نام برد و یکی از اهداف و رویکرهای ویژه انجمن نشریات اینترنتی دزفول را مبارزه با جنگ نرم و مقابله با تهاجم به بنیانهای فکری و مذهبی جامعه خصوصا جوانان برشمرد.
در ادامه این جلسه اعضا انجمن نشریات اینترنتی دزفول گزارشی از عملکرد سایت خود بیان نمودند.
حسن پورکیانی ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول در سخنانی فعالیت سایت های اینترنتی را مهم برشمرد و گفت : اکنون سهم عمده ای از انتقال اخبار و اطلاعات بر عهده سایت ها و پایگاههای اینترنتی است و این امر باعث شده که فعالیت در این زمینه بسیار مهم و حساس باشد.
پورکیانی ضمن تشکر از عملکرد انجمن نشریات اینترنتی دزفول گفت : با توجه به این که امروزه فعالیت در بسیاری از عرصه ها با نگاه کسب منفعت مالی است، فعالیت اعضای این انجمن که بدون داشتن چشمداشت مالی قابل ستایش است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهر دزفول در خصوص کمک به تجهیز انجمن نشریات اینترنتی دزفول قول مساعد دادند که نسبت به تجهیز این انجمن اقدام لازم را انجام دهند.
در این جلسه آقایان شاه آبادی و جوهر از مسئولین اداره ارشاد اسلامی دزفول نیز حضور داشتند.








