کد خبر: 4097 | زمان مخابره: ۱۷:۳۸:۱۲ - پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 172 بازدید | نسخه چاپی | لینک ثابت |

توضیحات خاتمی درباره تماس باهاشمی ویزدی

آیت‌الله سید احمد خاتمی اعلام کرد که در پی تماس او با هاشمی رفسنجانی و یزدی، طرفین پذیرفتند که مشاجرات به مصلحت اسلام، نظام، روحانیت و مجلس خبرگان نیست.
آیت‌الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به انتشار اخباری به نقل از وی در برخی رسانه‌ها گفت: در بعضی از سایت‌های خبری از تماس اینجانب با رئیس مجلس خبرگان رهبری نقل شده و چون در این رابطه درست و نادرست در هم آمیخته است توضیحاتی را پیرامون آن ارائه می‌کنم.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: آنچه درست است این است که شرایط کشور به گونه‌ای است که باید همگان به سمت وحدت و همدلی حرکت کنند و این ضرورت همیشه انقلاب است.
وی با بیان اینکه بنده وقتی مصاحبه آیت‌الله یزدی و نیز واکنش آیت‌الله هاشمی را دیدم تلاش کردم در جهت بستن پرونده این مشاجرات حرکتی کنم، افزود: به مسئول دفتر آیت‌الله یزدی پیغام دادم که از ایشان می‌خواهم که به این مشاجرات ادامه ندهند و پاسخی به نامه آیت‌الله هاشمی ندهند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از سوی دیگر روز گذشته تماسی با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گرفتم و عین این درخواست را نیز از ایشان داشتم و محضرشان عرض کردم که ادامه این مشاجرات به مصلحت اسلام، نظام، روحانیت و نه به مصلحت مجلس خبرگان رهبری نیست.
آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه از هاشمی رفسنجانی تقاضا کردم به واکنش خود ادامه ندهند تصریح کرد: آیت‌الله هاشمی فرمود “من از خدا می‌خواهم در جامعه تشاجری نباشد ” و با بزرگواری پذیرفتند که به واکنش خود ادامه ندهند.
وی تاکید کرد: این تمام آن چیزی بود که بنده دلسوزانه به این دو بزرگوار گفتم و هر دو نیز پذیرفتند اما متاسفانه کسانی که در پی اختلاف در جامعه هستند این خبر را با سخنان نادرست درآمیختند زیرا من هرگز در این مکالمه تلفنی نگفتم که آیت‌الله یزدی پذیرفته‌اند که اشتباه کرده‌اند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: آنچه در ذیل خبر دروغ آمده که آیت‌الله هاشمی نپذیرفته‌اند نیز دروغ است زیرا هر دو بزرگوار پذیرفته‌اند که به این نزاع ادامه ندهند.
وی با دعوت آحاد مردم به وحدت و پرهیز از اختلاف گفت: وقتی گامی دلسوزانه در مسیر وحدت برداشته می‌شود نباید آنرا تخریب کرد.



ارسال نظر


آخرین خبرها