کد خبر: 9656 | زمان مخابره: ۱۷:۲۲:۱۵ - پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 239 بازدید | نسخه چاپی | لینک ثابت |

تاسیس پلیس فضای مجازی در ناجا

به گزارش شبکه خبری دزفول به نقل از ایسنا ، سید کاظم هاشم آبادی در جلسه ستاد ساماندهی فضای مجازی گفت: پلیس فضای مجازی در راستای مقابله با تهدیدات فضای مجازی و اعتیاد به اینترنت و مسائلی از این قبیل شکل گرفته است.
وی افزود: این پلیس آمادگی دارد تا به شهروندان در زمینه فضای مجازی مشاوره بدهند و همچنین آمادگی سرمایه گذاری در بخش فرهنگی فضای مجازی است.
محمدرامین مهدوی کیا مدیر اماکن عمومی خراسان جنوبی در این جلسه گفت: علاوه بر قوانینی که اصناف برای کافی نت ها در نظر گرفته‌اند نیروی انتظامی هم یک سری قوانین خاص برای آن ها در نظر گرفته است.
وی افزود: در کافی نت‌ها حتما باید به جداسازی فضای آنها پرداخته شود و از تاسیس کافی نت‌ها در طبقات فوقانی و تحتانی خودداری شود و کافی نت باید در طبقات هم سطح زمین باشند.
مدیر اماکن عمومی خراسان جنوبی اظهار کرد: قابل رویت بودن داخل کافی نت‌ها و عدم استتار آنها و عدم تاسیس آن ها در کنار مدارس از دیگر قوانین نیروی انتظامی برای کافی نت‌ها است.
مهدوی کیا عدم ارتباط با منازل مسکونی و حضور شخص صاحب پروانه را از ضروریات برای کافی نت ها عنوان کرد و گفت: باید در کافی نت ها شؤونات اسلامی و حجاب اسلامی رعایت شود و از پخش موسیقی‌های مستهجن خودداری شود.
وی یادآور شد: حتی باید برای وضع ظاهری افرادی که به کافی نت ها مراجعه می کنند یک سری معیارهایی تعیین شود و هشدارهای لازم درخصوص شؤونات اسلامی به آنها داده شود.



ارسال نظر


آخرین خبرها