کد خبر: 7000 | زمان مخابره: ۱۶:۱۸:۳۵ - سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 316 بازدید | نسخه چاپی | لینک ثابت |

ایستگاه سنجش آلودگی هوا در دزفول احداث می گردد

فرهاد قلی‌نژاد رئیس اداره محیط زیست شهرستان دزفول ، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه خبری دزفول اظهار داشت؛ این ایستگاه به منظور سنجش میزان آلودگی هوای مناطق شمالی خوزستان در دزفول احداث می‌شود.
وی افزود: این ایستگاه از توان تشخیص وضعیت بحرانی هوا برخوردار بوده و در مواقع خاص به ویژه در هنگام وقوع گرد و غبار نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول اظهار داشت: شهرستان دزفول به عنوان یکی از دو مرکز جمعیتی استان خوزستان نیاز جدی به احداث یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا داشت که با نظر مساعد دولت مجوز آن صادر شد.
وی یادآور شد: با توجه به آلودگی هوا در بیشتر روزهای سال در استان، نصب این ایستگاه‌ها در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی مردم از میزان آلودگی هوا بسیار موثر است.
هیئت دولت در دومین سفر خود به خوزستان نصب و راه‌اندازی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در شهرهای آبادان، خرمشهر، ماهشهر، مسجدسلیمان، دزفول و بهبهان را تصویب کرد.
همچنین در این مصوبات، مقرر شد در ۱۰ شهر خوزستان از جمله اهواز که بدون اداره محیط زیست هستند، این اداره تاسیس و راه‌اندازی شود که اجرای این مصوبه تاثیر زیادی بر افزایش قدرت نظارتی اداره کل حفاظت محیط زیست و برخورد با مجرمان و جرایم زیست‌محیطی دارد.
انجام تحقیقات تنوع‌زیستی، تاسیس بانک ژن استان و تجهیز و ساماندهی آزمایشگاه‌های محیط‌‌ زیست در شش شهر استان از دیگر مصوبات این اداره در دومین سفر دولت به استان است.
در حال حاضر فقط در شهرهای اهواز، آبادان و ماهشهر ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا وجود دارد و این در حالی است که براساس استانداردهای زیست‌محیطی باید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی وجود داشته باشد.

خبر : حبیب پژوهیده



ارسال نظر


آخرین خبرها