امام جمعه دزفول قطع رابطه جمهوری اسلامی ایران با آمریکا را سبب ایستادگی ملت ایران عنوان کرد. حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول، روز گذشته در خطبههای این هفته نماز جمعه اظهار داشت: نامگذاریهایی که در چند سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری برای هر سال نام خاصی قرار میدهند سنت حسنهای است که با هدف نیل به تکامل و پیشرفت کشور انجام شده است.
حجت الاسلام قاضی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالروز قطع مناسبات سیاسی ایران و آمریکا گفت: آمریکا در سال ۵۸ از ایران مأیوس شد و مناسبات و روابط سیاسی خود را با جمهوری اسلامی قطع کرد، این قطع ارتباط برای کشورمان خیرات و برکات فراوانی داشت و باعث شد روی پای خودمان بایستیم.
وی افزود: این قطع روابط باعث شد با توکل بر خدا دست همت به کمر بزنیم و خودمان کشور را مستقل اداره کنیم و استقلال سیاسی، اقتصادی، نظامی از آن جمله است.








