امام جمعه دزفول در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: اسلام ناب محمدی که امام راحل بر آن تاکید داشتند تنها راه نجات مسلمانان از شر دشمنان است.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه گذشته در مرقد مطهر امام راحل افزود: یکی از مهمترین بخشهای فرمایشات رهبر معظم انقلاب تبیین امام و اندیشه های امام راحل به عنوان برترین و روشن ترین شاخص انقلاب بود.
وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که امام منهای خط امام بی هویت است و کسانی هستند که پشت نام امام سنگر می گیرند و درست بر خلاف خط و اندیشه امام عمل می کنند.
او افزود: مقام معظم رهبری یکی دیگر از شاخصهای مهم امام راحل را تاکید بر اسلام ناب محمدی عنوان کردند.
وی ادامه داد: اگر امروز امام در دنیا زنده است و به عنوان یک شخصیت ناجی واحیاگر دین شناخته شده بخاطر این است که امام راحل از جاذبه قوی برخوردار بود و به وعده های الهی یقین داشت.
امام جمعه دزفول افزود: یکی از علتهایی که امام را در انقلاب اسلامی پیروز کرد این بود که نسبت به اهداف و آرمانهای خود ایمان داشت و با اتکا بر این ایمان نظام ۲۵۰۰ ساله و بزرگترین ژاندارم منطقه را با دست خالی و با پشتیبانی مردم سرنگون و نظام الهی را جایگزین کند.
وی بیان کرد: امام راحل درحالی که سیاستمداری بزرگ در جهان بود متدین و بطور اساسی پایبند دین بود و نگاهش به انقلاب اسلامی نگاهی جهانی بود و این اعتقاد را داشت که انقلاب اسلامی باید دنیا را اداره کند ضمن اینکه انقلاب می تواند زمینه ظهور ناجی بزرگ حضرت مهدی موعود(عج) فراهم کند.
امام جمعه دزفول گفت: بی شک آشنایی نسل جوان ما با آرمانها و اندیشه های امام راحل نظام اسلامی را بیمه می کند.
وی با قدردانی از حضور مردم در آیین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) گفت: حضور بیش از دو میلیون نفر از مردم ولایتمدار ایران در این آیین نشان داد که امام خمینی هنوز زنده است و راه و یادش هرگز فراموش نخواهد شد.
امام جمعه دزفول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکل کشاورزان منطقه در دریافت نکردن وجوهات مربوط به فروش گندم مازاد بر مصرف خود به مراکز خرید از مسوولان دستگاههای ذیربط خواست تا نسبت به رفع سریع این مشکل کشاورزان توجه جدی کنند.









آقا جان تمام نسل جوان ما معنی اسلام ناب محمدی را دیدند و با گوشت و پوست خود آن را لمس کردند. خودت را بیخودی خسته نکن!!!